B i o g r a p h y

Inicialment pianista, Sirah Martínez Alvarez es consacra a la composició des del 2007; obté la llicència a l’Esmuc amb Christophe Havel qui desperta el seu interès pel timbre i la música electroacústica. Durant aquests anys, també descobreix el seu interès per la dansa i fa diversos projectes en col·laboració amb la coreògrafa Mizar Martínez. En 2010 marxa a París en el marc d'un Erasmus a estudiar amb Edith Canat de Chizy i Denis Dufour i completa els seus estudis amb un Master en composició al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de Lyon (Cnsmd de Lyon) amb Robert Pascal i Michele Tadini. Allà, té l’ocasió de treballar amb la captació de moviment en el marc del "Collectif Scène/Recherche” en residència al CNN de Rillieux-la-Pape, i obté el premi de la Fundació Salabert per la seva obra GERNIKA i el seu treball entorn l'idea de gest en l'art.
Després d’acabar els seus estudis ha estat convidada en dues ocasions a l’Académie Opus XXI i en residència al Grame per treballar l’elèctronica de dos projectes diferents.
En aquests anys ha tingut l’ocasió de treballar amb ensembles i artistes de diferents dominis artístics com les coreògrafes Anne Martin i Mizar Martínez, l’artista visual i coreograf Jérémy Tran, els directors Fabrice Pierre, Jean Geoffroy, Claire Levacher i Rut Schereiner, o els ensembles KNM de Berlin, l’Instant Donné, l’Ensemble Alkymia, l’Ensemble Effusions o el Consort Brouillamini entre altes. Ha rebut encàrrecs de l’Académie Opus XXI, el PESM de Bourgogne, l’Ensemble Effusions, Zone(s) de combat i Radio France, i les seves obres han estat tocades en festivals com el Festival de Bregenz o Les Rendez-vous de Musique Ancienne entre altres, i en països com Espanya, França, Àustria i Alemanya.
Actualment, treballa sobre un nou projecte, encàrrec de l’Ensemble Alkymia, sobre la captació del gest a partir de l’interface de captació Light Wall System.

  • Facebook
  • Twitter
  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now